2016.06.07
Mór, Ezerjó Nyugdíjas Egyesület, Bányász Nyugdíjas Kklub

Móron a Művelődési Házban foglalkozást tartunk az összevont két nyugdíjas klubknak.

tovább »
2016.05.01
Herceghalom elektromopeddel való ismerkedés

Herceghalmon az elektromos mopedjeinket mindneki kirpóbálhatja.

tovább »

Biztos megoldás a mozgalmasabb életért

kepek

 

“Nehéz az élet” - mondják sokan.

Ezt a mondatot legfőképp azok értik igazán, akik már az aranykorban járnak. A mozgási, bevásárlási, közlekedési lehetőségek napról-napra nehezebbé válhatnak, a mindennapi tevékenységek elvégzésére több időt kell fordítani.

Célunk az, hogy olyan eszközöket mutassunk be melyek könnyebbé teszik az idősebb emberek mindennapi életét.

M1 tv csatorna Életkor Magazin 2017.07.17. műsorában szerepeltünk: 

 ">


Egyesületünket azért hoztuk létre, hogy szervezett formában segíteni tudjunk embertársainkon. Úgy gondoljuk, hogy a világban már sok olyan eszköz jelent meg, mely segít meghosszabbítani az önálló életvitel idejét.

Társadalmunk életkora növekszik, az idős emberek szeretnek önállóan élni, a megszokott környezetükben tevékenykedni. Az emberi természetből adódóan mindenkinél eljön az a kor amikor már nehezebben mozog, érzékszervei hamar elfáradnak vagy romlanak, ezek természetes folyamatok. Ezzel a folyamattal együtt kell élni. Célul tűztük ki, hogy felkutassuk azon eszközöket amik segíteni tudnak a szépkorúak napi életvitelében. Fontos feladatnak tartjuk, hogy bemutassuk ezen eszközök használati értékét, praktikusságát.

Az elkövetkezendő években minden olyan közösséggel fel szeretnénk venni a kapcsolatot, akik szintén fontosnak tartják hogy az idősödő generáció megismerje az öregedés folyamatát és megismerjék azokat a praktikákat amelyekkel derűsebb, kiegyensúlyozottabb életet élhetnek.

Egyesületünk non-profit tevékenységet folytat, az általunk átadott eszközök értéke a működésünkhöz járul hozzá. A mai gazdasági körülményeket figyelembe véve célunk az, hogy önálló gazdálkodással biztosítani tudjuk a folyamatos működésünket, fő bevételi forrásunk a tagdíj, támogatások.

Nézzen körül oldalunkon, vagy keressen minket bizalommal!

 

2018 © Mozgalmas Időskor - Elektromos mopedek, electromoped, gyógyászati eszközök
Mozgalmas Időskorért Egyesület
Iroda: 8000 Székesfehérvár, Börgöndi út 2-4.

Partnereink
Hívjon, ha kérdése van!
Telefonszámunk: 06 (22) 379-185
E-mail címünk: iroda@mozgalmasidoskor.hu
Levelezési címünk: 8007 Székesfehérvár pf. 65